Goedkoper Printen met betere inkt patronen

Goedkopere printer inkt kan je heel wat kosten besparen.

 Goedkopere printer inktSoorten printers.

Er zijn twee soorten printers namelijk inkjet printers en laserprinters. Het grote verschil tussen die twee is dat de laserprinter zuiniger is met inkt gebruik maar duurder in aanschaf en in onderhoud.

 

Besparen op printer inkt.

Nu in deze tijd wordt veel gelet op wat er valt te besparen op de inkt omdat als je de prijs van een liter inkt neemt en je neemt de prijs van een litergoud dat de inkt nog duurder is. Voor Inkjet printers is er daaron een levendige handel in hervul inktpatronen. En dat is zeker aantrekkelijk als je geld wilt besparen maar als je zelf je inktpartoon weer vult met je net gekochte hervul set kan het nog wel eens een kliederboel worden om die inktpatroon goed te vullen. En dan moet je nog maar kijken of hij weer net zo goed gaat printen als het originele inktpatroon. En je wilt toch niet hebben dat er op je brief of andere documenten voor je klanten of vrienden, vegen of vlekken  zitten. Daarom raad ik aan om je inktpatronen max twee keer te laten vullen bij een vulstation dat ook garant staat, mocht de inkt  niet goed zijn, wat dan weer kan zorgen voor een verstopt patroon of vlekken op je geprinte document. Als wel geld wilt besparen, maar niet het risico wilt lopen dat je inktpartoon het toch net niet doet, na het hervullen,  zou ik een B-merk van je printertype kopen, die zijn vaak de helft goedkoper en ze geven garantie op de werking van het inkt patroon en de printer.

READ  Wat is een DDOS-aanval ?

 Conclusie

Dus ik zou zeggen als je een nieuwe printer aanschaft of de inkt is bijna op houd dan deze dingen in je achterhoofd zodat je niet voor verrassingen komt te staan.