Met Online backup zijn je gegevens veilig.

Veiligheid voor alles met de Online backup.

systeembackupKleine bedrijven hebben geen online backup omdat het te veel geld zou kosten. Dit in vergelijking  met het handmatig aanmaken van een back-up en goed bewaren buiten het pand en goed testen, valt dat best wel mee. Zeker als je het druk hebt en het een maand vergeet en je systeem houdt er net mee op als je die deadline hebt voor een klant. Dan wil je toch zeker niet aankomen met dat je de gegevens kwijt bent?

Wat is eigenlijk een Online backup?

Een Online Backup is het opslaan van je gegevens op een server, die in een ander pand staat en die automatisch zorgt dat je gegevens gekopieerd worden en op de server worden gezet. Ook wordt de backup gecodeerd over internet als hij wordt opgeslagen met een wachtwoord, zodat je gegevens veilig blijven.

Er zijn ook systemen op internet die je een ruimte online aanbieden om daar dingen op te slaan, maar dat is geen backup omdat het dan dus niet op je pc en op de externe server staat, maar alleen op de externe server waar je dan vaak ook nog heel weinig rechten op hebt. Dit bieden onder anderen de volgende leveranciers aan Dropbox, Skydrive en Google drive. Een totale lijst backup leveranciers kun je hier vinden.

 

Simpel ICT Beheer heeft nu een perfect online back-up systeem. Voor elke ondernemer die veiligheid voor alles wil. Wij helpen u om problemen te voorkomen.

Wij zijn overtuigd van het online back-up systeem. Daarom durven wij het aan om u te garanderen dat uw bedrijfsgegevens niet wegraken.

READ  Wat is een DDOS-aanval ?

Wilt u veiligheid voor alles? Probeer nu gratis de online back-up.*

* Prijzen vanaf € 9,75 per maand eerste maand gratis.

Wilt u meer weten over het online back-up systeem?

[contactform]