Computer reparatie Friesland

Computer reparatie in Friesland.

computer reparatie friesland

Voor computer reparatie in Friesland  ben je bij Simpel ICT Beheer aan het goede adres. Doordat ons bedrijf in Wijtgaard (vlakbij Leeuwarden )zit. Kunnen we makkelijk langs komen voor vragen of voor een noodzakelijke computer reparatie.

Vijf zekerheden ons zijn:

  1. Vooraf duidelijke afspraken over reparatie prijs. Hierdoor weet je altijd wat het kost en overleggen we of reparatie wel rendabel is.
  2. Vooraf bestaande backup wordt gecontroleerd of nieuwe wordt gemaakt.
  3. Na reparatie wordt het besturingssysteem bij gewerkt.
  4. Na reparatie wordt de data weer terug gezet.
  5. En we geven Aanbevelingen hoe je de storing in de toekomst kan voorkomen.

  

Computer reparatie op afstand.

Als u nog wel op internet kan komen is het mogelijk dat de reparatie op afstand kan. Dit kan u tijd schelen en we hoeven dan ook geen voorrij kosten te rekenen. We maken dan een bel afspraak en zorgen er zo voor dat je computer snel weer goed draait. Dit zal niet altijd mogelijk zijn als je een erg langzame internet verbinding hebt of dat de computer of laptop te vaak vast loopt om een goede verbinding te houden.

 Gegevens kunnen bij een reparatie verloren gaan.

Natuurlijk doen we er alles aan om dit niet te laten gebeuren maar dit moet je wel realiseren dat je gegevens kan verliezen als de hardeschijf het bijvoorbeeld niet meer doet of als een virus de gegevens zo erg heeft verminkt dat het terug halen een dure optie wordt. Geef daarom vooraf aan of er nog belangrijke gegevens op de computer staan en hoeveel die voor je waard zijn. Als bijvoorbeeld de gegevens meer waard zijn dan 300 euro dan kan de schijf nog naar een speciaal data recovery bedrijf worden gestuurd die vaak nog de gegevens kan terug halen en met een diagnose van 50 euro is dat dan zeker de moeite waard.

computer reparatie

Goed onderhoud kan computer reparatie voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen is een goed spreekwoord wat zeker ook voor computers geld. Een computer of laptop heeft minimaal 1 keer per jaar onderhoud nodig om goed te blijven werken en slechte onderdelen voortijdig te vervangen of schoon te maken zodat er minder kans is dat de computer er mee ophoud als je hem het hardste nodig hebt. Dit hoeft niet duur te zijn een onderhoudsbeurt bij Simpel ICT Beheer kost namelijk maar 75,00 euro. Dit is vaak aardig wat minder dan dat een reparatie kost en het kan makkelijk ingepland worden zo dat je de computer maar een dagje kwijt bent gemiddeld.

READ  Computer onderhoud bespaart geld.

En als de computer toch defect gaat is er altijd nog de service aan huis.