Eerste Hulp bij ICT Problemen

ICT problemen Als er direct hulp nodig is kan op Simpel ICT Beheer vertrouwen. Wij doen dat met de verschillende tips die we geven in de blog en natuurlijk als je systeem het echt niet meer doet of er is iets wat echt niet kan wachten helpen wij je graag.

Dit doen we op afstand waarbij je een mail krijgt met een programma waarmee we kunnen meekijken of het systeem kunnen overnemen. En als het probleem daarmee niet kan worden opgelost maken we met jouw een afspraak voor een bezoek.

 

Waar kan ik direct hulp bij krijgen?

Bij de volgende type ICT problemen geven wij direct support.

  • Virus problemen
  • Internet problemen
  • Computer systeem errors
  • Data verlies

Hoeveel kost het om mijn probleem nu direct op te lossen?

Wij doen altijd onze best om zo snel mogelijk de problemen die u aangeeft op te lossen. De kosten voor het oplossen zijn afhankelijk van het soort probleem de urgentie en de tijd wat het kost om het op te lossen. Bij het aangeven van je probleem met de urgentie wordt gelijk een mail terug gestuurd met de prijs of een schatting van de prijs als het een complex probleem is. Hiervoor is het dus belangrijk dat het probleem zo goed mogelijk wordt omschreven.

Hoelang duurt het oplossen?

De meeste problemen kunnen tegenwoordig op afstand worden op gelost en dan duurt het vaak niet langer dan een uurtje. Mocht er een bezoek nodig zijn dan moet dat worden ingepland worden.

Ja, Heb Nu hulp nodig wat moet ik doen!

Vul het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.