ICT-begeleiding

ICT advies of begeleiding is essentieel voor elke onderneming die voorop wil lopen en effectief van alle mogelijkheden gebruik wil maken. Wij van Simpel ICT Beheer vinden het heel belangrijk dat de ondernemer weet hoe zijn ICT omgeving er in grote lijnen uitziet. Want als je weet hoe iets in de basis werkt dan kan je het zelf of met hulp naar je hand zetten. En dit kan zich vertalen in een sneller systeem effectiever werken en kosten verlaging. Bovendien als je de basis van je systeem begrijpt heb je er ook meer vertrouwen in en kan je ook de goede vragen stellen bij een aanpassing of vernieuwing van je systeem.

 

Voor wie is ICT advies of begeleiding?

Wij adviseren en begeleiden kleine en middel grote bedrijven met 1 tot 15 werkplekken in heel Nederland Online en in Friesland en Limburg lokaal. Dit zijn ondernemers die niet veel tijd willen besteden aan het uitzoeken van de ICT mogelijkheden voor hun maar wel op een simpele manier willen mee gaan met de techniek en de voordelen uit de ICT willen halen.

Wat kan ik verwachten?

Een advies of begeleidingstraject werkt op de volgende manier;

  • Je hebt een vraag over je ICT systeem of computer.
  • Er wordt dan gekeken of het een eenmalig probleem is of dat er meer aan de hand is.
  • Als er behoefte aan is kan er een nul meting worden gedaan waarbij de huidige status van de systemen wordt bekeken en vast gelegd in een rapport.
  • Als het een eenmalig probleem is komt hiervoor een vaste prijs en anders de prijs per onderdeel.
  • Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt om de werkzaamheden uit te voeren.
  • Als alles naar tevredenheid is afgerond volgt de betaling.

Waarom zou ik betalen voor advies of begeleiding?

Met een beter advies kun je geld besparen en vaak ook sneller en makkelijker werken. Daarom is goed advies veel geld waard en kost het je meer geld en tijd als je alleen gratis advies wil. De tweede reden is dat elke ondernemer een ander doel met zijn onderneming heeft. Want de ene wil misschien binnen een paar jaar 10 medewerkers op kantoor hebben en de andere wil alleen maar met flexibele krachten werken met een kantoor aan huis omgeving. Dit zorgt voor totaal verschillende adviezen of begeleiding. En als laatste willen de meeste ondernemers niet eens alles zelf doen omdat ze weten dat ze beter zijn in hun eigen vak en daar dan ook de meeste tijd in willen investeren.